Skip to content

Jobb som funksjonell arkitekt i twoday

En jobb som betyr noe

I twoday har vi ansvar for store utviklings- og forvaltningsprosjekter som gjør det mulig for våre kunder å tilby samfunnskritiske tjenester innenfor blant annet matsikkerhet, tolloperasjoner, opplæring av asylsøkere og forvaltning av trygdeytelser.  

Sentralt i prosjektene våre finner man den funksjonelle arkitekten, som fungerer som et bindeledd mellom det fagmessige behovet og den tekniske implementasjonen.

En dyktig funksjonell arkitekt kombinerer gode relasjonelle egenskaper for å kunne forstå kundens behov med evnen til oversikt og systematisering av kompleks informasjon fra ulike kilder.

Bli med på laget

En funksjonell arkitekt hos twoday liker å sette seg inn i nye problemstillinger og lære seg nye domener og fagområder. Du er nysgjerrig, ser muligheter for nye løsninger og finner forbedringspotensial i eksisterende systemer.

Enten det er på kundesiden eller som del av egne team, så spiller den funksjonelle arkitekten en viktig rolle i alle faser av et prosjekt; fra behov, krav og analyse til design, implementasjon og leveranse.

Vi er nå på jakt etter en funksjonell arkitekt med noen års erfaring og som kjenner seg igjen i denne beskrivelsen.

Du må også kunne vise til gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!

Portrettbilde av en blond dame med sort genser som smiler til kamera

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om stillingen eller om oss som selskap? Ikke nøl med å ta kontakt!