Skip to content

Jobb som BI- og Analytics-konsulent i twoday

Bli med oss og skap en datadreven hverdag!

I twoday jobber vi på tvers av bransjer og organisasjoner, og vi har sett hvor viktig det har vært for både mennesker og næringsliv å tilpasse seg. Omstilling er krevende, men vi er stolte over å kunne hjelpe kundene våre i en stadig endrende hverdag. Med store og raske endringer er det ekstra viktig med ferske data og gode analyser. Vi hjelper våre kunder å gå fra nedlåste data til levende analytics. God beslutningsstøtte og avansert analyse har reddet arbeidsplasser i privat sektor, ført til bedre helsetjenester og skapt åpenhet rundt offentlige støtteordninger.

I en stadig mer datadrevet verden ser vi et tydelig skifte fra at BI-løsninger blir brukt til rapportering og å se i bakspeilet, til at løsningene blir kritiske i den daglige driften til våre kunder. Mulighetene for også å koble på maskinlæring og prediksjon inn i analyseverktøyene stiller nye krav til både dataplattform og kompetanse på ulike skyteknologier. Vi skaper innsikt i virksomheter og i samfunnet gjennom avanserte analyser og løsninger. Vi opplever nå stor pågang etter våre tjenester og trenger flere dyktige kollegaer. Vil du være med på laget?

En gruppe mennesker står sammen ved et langt bord og prater

Hvorfor jobbe i twoday?

Hos oss vil du bli en del av Norges sterkeste fagmiljø innenfor Analytics og BI, med gode kollegaer som alltid er klare for å hjelpe med å løse nye utfordringer. Takhøyden er stor, og vi har en mangeårig kultur for å dele kunnskap med hverandre. Hver måned har vi fagkvelder der ansatte deler erfaringer fra prosjekter, noe nytt de har lært på kurs, ny funksjonalitet i verktøyene vi arbeider med, eller bare noe morsomt som kan være av interesse for flere.

Når vi ikke er på jobb, fyller vi vår tid med en rekke sosiale aktiviteter som spenner fra isbading og fallskjermhopping til squash, klatring, brettspillkvelder, vinsmaking, teater, kino og konserter. Det skal være både lærerikt og gøy å komme på jobb. Her er det plass til alle, og rom for å være akkurat den du er!

Vi vil komme i kontakt med deg som ser verdien av å benytte data til å ta forretningskritiske beslutninger på rett grunnlag. Deg som er nysgjerrig av natur, og er glad i å lære nye ting selv flere år etter endt skolegang.

Vi ser etter deg som har:

 • Minimum 2 års relevant arbeidserfaring
 • Relevant teknologisk utdanning på master- eller bachelornivå
 • Kjennskap til teknologier, arkitekturer og konsepter for dataflyt, stordata og datavarehus
 • Kjennskap til datavisualiseringsteknologier som Power BI, Qlik, Tableau etc.
 • Sterke analytiske evner og kan utarbeide avanserte analyser
 • Gode norskferdigheter, både muntlig og skriftlig

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

 • Bruke moderne og markedsledende teknologi til å løse våre kunders analyse- og rapporteringsbehov
 • Utarbeidelse av funksjonelle og tekniske arkitekturer som understøtter bruk av moderne skyplattformer
 • Utvikling av løsninger for dataflyt, stordata og datavarehus
 • Utvikling av datavisualisering, rapporter og portaler
 • Utarbeidelse og utvikling av avanserte analytiske modeller som nyttegjør seg av det siste innen maskinlæring og AI
 • Verifikasjon og kvalitetssikring av løsninger


Vi tar gjerne en prat, uavhengig om du aktivt er på jobbsøk, eller bare er nysgjerrig på å høre mer om hvordan vi jobber og hva vi kan tilby. 

Kontakt oss

Har du spørsmål til stillingen eller om oss som selskap? Ikke nøl med å ta kontakt.