Skip to content

Hvorfor skal du velge TimeXtender?

Som et av få verktøy for å bygge et datavarehus, forstår TimeXtender også rapporterings- og analyselaget, og lar deg definere beregninger for ulike analyse- og rapporteringsverktøy en gang og et sted. Dette gir i tillegg full sporbarhet fra kilde til rapport, og fra rapport til kilde. I tillegg sikrer dette at brukere får samme svar og resultat, helt uavhengig av hvilket verktøy de bruker for å få innsikt.

Ved å automatisere de oppgavene som lar seg automatisere frigjør du mye tid, som heller kan brukes til å oppnå forståelse for forretningsbehov i dialogen som foregår i skjæringspunktet mellom forretning og IT.

Du får full kontroll med din BI-løsning, og kan sørge for at forretningen får tilgang på informasjonen den trenger, når den trenger den.

TimeXtender på en maskin

Vi hjelper deg i gang med TimeXtender

Vi i twoday har levert TimeXtender i en årrekke og har sett hvordan produktet har frigitt tid til forretningskritiske oppgaver for våre kunder. Plattformen er rask og kostnadseffektiv å få på plass, og den passer godt uansett hvilket business intelligence-verktøy du har valgt.

Våre erfarne konsulenter har god forretningsforståelse og kan tilby ende-til-ende rådgivning innen dataintegrasjon og implementering.

"Når det gjelder TimeXtender så er det først og fremst «time to market» som imponerer. Jeg har vært ansvarlig for mange BI-prosjekter tidligere, men aldri fått til så mye på så kort tid, og med så få ressurser. TimeXtender er enkelt og raskt – fra man oppdager at man trenger en endring til den endringen er ute i produksjon." 

Liv Bøstrand, Business Intelligence manager, Formuesforvaltning AS

Kontakt oss

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe?

Trine Bjertnæs

Head of Sales
trine.bjertnas@twoday.com
995 72 995