Skip to content

Hvorfor skal du velge TimeXtender?

Som et av få verktøy for å bygge et datavarehus, forstår TimeXtender også rapporterings- og analyselaget, og lar deg definere beregninger for ulike analyse- og rapporteringsverktøy en gang og et sted. Dette gir i tillegg full sporbarhet fra kilde til rapport, og fra rapport til kilde. I tillegg sikrer dette at brukere får samme svar og resultat, helt uavhengig av hvilket verktøy de bruker for å få innsikt.

Ved å automatisere de oppgavene som lar seg automatisere frigjør du mye tid, som heller kan brukes til å oppnå forståelse for forretningsbehov i dialogen som foregår i skjæringspunktet mellom forretning og IT. 

Du får full kontroll med din BI-løsning, og kan sørge for at forretningen får tilgang på informasjonen den trenger, når den trenger den.

barc_dator

Analyseselskapet BARC har nå lansert den femte utgaven av The Data Management Survey for TimeXtender. Studien er basert på resultatene fra BARC's store undersøkelse om datahåndtering og sluttbrukere.

Les hele rapporten her

TimeXtender på en maskin

Vi hjelper deg i gang med TimeXtender

Vi i twoday har levert TimeXtender i en årrekke og har sett hvordan produktet har frigitt tid til forretningskritiske oppgaver for våre kunder. Plattformen er rask og kostnadseffektiv å få på plass, og den passer godt uansett hvilket business intelligence-verktøy du har valgt.

Våre erfarne konsulenter har god forretningsforståelse og kan tilby ende-til-ende rådgivning innen dataintegrasjon og implementering.

"Når det gjelder TimeXtender så er det først og fremst «time to market» som imponerer. Jeg har vært ansvarlig for mange BI-prosjekter tidligere, men aldri fått til så mye på så kort tid, og med så få ressurser. TimeXtender er enkelt og raskt – fra man oppdager at man trenger en endring til den endringen er ute i produksjon." 

Liv Bøstrand, Business Intelligence manager, Formuesforvaltning AS

Dame sitter og jobber på en maskin
Se webinar:

Bygg et datavarehus, raskt og smidig!

Har du mange kildesystemer, kompleksitet i tilretteleggingen av data, eller du bruker ulike rapporterings- eller visualiseringsverktøy, er det lurt å bygge et datavarehus. Dette webinaret viser deg hvordan du kan automatisere og bygge datavarehus i rekordfart med TimeXtender.

Tre damer stor i en rulletrapp og ser ned på en ipad
Kundecase:

Oslobygg satser stort på BI-prosjekt

Med et mål om 500 aktive brukere er BI-prosjektet hos Oslobygg et stort satsningsprosjekt. Les om hvordan løsningen utvikles med TimeXtender, Power BI og Power Apps.

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med TimeXtender?

Trine Bjertnæs

Head of Sales
trine.bjertnas@twoday.com
995 72 995