Skip to content

 

Talend dataintegrasjon 

Det kan være en utfordring å samle de rette dataene fra diverse kilder, og en enda større utfordring å gjøre det så hurtig som virksomheten din ønsker og krever det.

Talend tilbyr en enhetlig tilnærming som inkluderer rask dataintegrasjon, transformasjon og automatisk mapping av data som samtidig sjekker kvalitet, - alt for å sikre at du kan stole på at dataene gjennom hvert steg.

Se webinar:

Hvordan modernisere dataplattformen for skyen

Mange virksomheter moderniserer plattformen sin for behandling og integrasjon av data. I dette webinaret ser vi på suksess- og motivasjonsfaktorer for en moderne dataplattform. 

Sett av 1 time og lær mer om hvordan du kan modernisere din dataplattform med Talend.

coworkers on laptop and writing on paper in meeting -Fullbredde

twoday - markedsleder innen dataintegrasjon

twoday har ledende kompetanse innen dataintegrasjon, alt fra sammenstilling, kvalitetssikring og modellering av data til business intelligence og analyse i den andre enden. Talend er godt plassert i lederkvadranten i Gartner's Magic Quadrant for Integration Tools, og er en av de store spillerne i markedet.

twoday har flere kunder som bruker Talend som integrasjonsplattform, og vi jobber tett sammen med Talend. Samarbeidet inkluderer både utvikling og lisensforhold, samt kompetansebygging hos våre ansatte. 

Kontakt oss

Ta kontakt med oss hvis du vil vite mer om Talend eller hvordan vi kan løse datakvalitet og integrasjon hos din virksomhet.

Trine Bjertnæs

Head of Sales
trine.bjertnas@twoday.com
995 72 995