Skip to content

For å konkurrere i dagens verden, må bedrifter koble sammen sine data og applikasjoner og være i stand til å gjøre det effektivt og raskt. Automatisering av forretningsprosesser, små og store, er den eneste måten å oppnå hastigheten og responsen som kreves for å møte dagens forventninger fra kunder og ansatte – for raske og nøyaktige resultater i sanntid. 

Med over 600 Snaps å velge mellom, gjør SnapLogic det lett å lage arbeidsflyter eller komplekse forretningsprosesser mellom kryssfunksjonelle arbeidsgrupper. SnapLogic gjør din virksomhet i stand til å automatisere hele økosystemer av applikasjoner, databaser, API’er, datavarehus og tekniske enheter. 

Forrester opplyser at kunde ROI for SnapLogic plattformen ligger på 498%, og total fordel på over 3,9M USD over tre år.

498%

ROI with a payback period of <6 months

70%

improvement in productivity

twoday - markedsleder innen dataintegrasjon

twoday har ledende kompetanse innen integrasjon, dataplattform og automatisering. Vi hjelper deg å finne den løsningen som passer for dine behov. SnapLogic er en ledende aktør i iPaaS markedet. twoday jobber tett sammen med SnapLogic og samarbeidet inkluderer både utvikling og lisensforhold, samt kompetansebygging hos våre ansatte. 

Kontakt oss

Ta kontakt med oss hvis du vil vite mer om SnapLogic eller hvordan vi kan løse integrasjoner og automatisering hos din virksomhet.

Trine Bjertnæs

Head of Sales
trine.bjertnas@twoday.com
995 72 995