Skip to content

Les om twoday fra en students perspektiv

Min tid som intern hos twoday er nå over. Jeg har vært så heldig å få tilbringe denne våren sammen med en fantastisk gjeng i avdelingen for digital markedsføring. Ved siden av mitt internship, gjennomfører jeg siste semesteret av bachelor i markedsføring, innovasjon og ledelse ved NTNU Ålesund.
3. mai twoday student

Hvilke forventninger hadde jeg?

Jeg hadde store forventninger til internshipet. Å få være en del av et stort selskap som twoday, visste jeg var en unik mulighet til å få god innsikt i bransjen. Jeg forventet å få ta del i prosesser og kundemøter, i tillegg til å ta del i den “vanlige hverdagen” for å se hvordan jobben som digital markedsfører er. Disse forventningene innfridde så absolutt, og jeg har fått ta del i mer enn jeg kunne drømt om. 
 

Hva har jeg gjort denne våren?

twoday er en utrolig inkluderende arbeidsplass. Jeg har opplevd mye spennende, og fått god innsikt i de ulike bransjene avdelingen jobber med. Jeg har blitt inkludert i både interne og eksterne møter, med spennende kunder og oppdragsgivere. twoday har holdt flere foredrag og kurs, både i Ålesund og områdene rundt, som jeg har fått bli med på. Her har jeg lært mye forskjellig, blant annet hvordan en lykkes med B2B netthandel, digitale kanaler i kundereise, strategisk markedsføring, synlighet på LinkedIn, inbound markedsføring, personas og mye mer. 

Anniken og Helle 1000 x 1500
Dette er Anniken, min veileder i twoday!

 

Jeg har også fått være med i prosessen for hvordan twoday jobber med kunder fra start til signatur, og hvordan de jobber med behovsanalyse med kundene. Det har fått meg til å se viktigheten av å bli godt kjent med kunden, og forstå hva kunden er ute etter. Gjennom hele denne perioden har jeg fått god innsikt i strategi- og salgsprosesser, merkevarebygging og digital markedsføring. 

Jeg har i tillegg hatt et eget prosjekt, nemlig å bygge min merkevare på LinkedIn. Det er ingen hemmelighet at ansatte i twoday er LinkedIn-eksperter, så her har jeg fått mye god input. Nå forstår jeg viktigheten av LinkedIn, og hvor avgjørende en god profil på plattformen kan være for videre karriere, og for å bygge nettverk. 

Digitale kanaler Fosnavag 1500x-13
Her er Charlotte i action under et av mange frokostseminar som ble holdt under min tid som intern.

 

Det har vært utrolig stas å få jobbe med så mange dyktige og fine mennesker. Alle i twoday har inspirert meg, og gitt meg en god verktøykasse som jeg tar med meg videre i livet og i karrieren!

Er du interessert i et internship hos twoday?

Vi har ulike internships du kan søke på. Dersom du ikke ser noe som passer deg kan du også kontakte oss. Du finner informasjonen du trenger i knappen under 👇🏼😃

 

Relaterte artikler