Skip to content

AI for bedrifter – klar til bruk nå!

Dato: 7. mars

Tid: 09.00 - 10.00

 

I dette webinaret dykker vi ned i årets største snakkis, nemlig artificial intelligence (AI) og hvordan du kan bruke AI i praksis.

Du får lære mer om hva AI egentlig er med bakgrunn i historien, og hvor teknologien er på vei. Hva er de største nylige gjennombruddene innen AI? Noen bransjer har hengt etter i teknologiutviklingen, men nå blir “alle” virksomheter teknologibedrifter. Hvordan treffer AI oss i praksis, og hvordan unngår du å drukne i hypen?

Grunnen til at alle snakker om AI nå er fordi nå kan du bruke det, men hvordan tar du i bruk AI i virksomheten din? Hva ser vi at markedet etterspør innen AI og hvilke erfaringer har vi fra faktiske AI-leveranser?

Vi lover deg en demo av den nye AI-applikasjonen vi har utviklet som kombinerer effektiviteten fra ChatGPT med sikkerhet. Det er nesten bare fantasien som setter grenser for hvilke formål du kan bruke den til – alt fra automatisering av kundeservice, støtte for spesialister, HR- og økonomiprosesser, til å tilgjengeliggjøre innholdet i personalhåndboken for de ansatte.

Meld deg på og bli AI-inspirert!

Påmelding