Teknologitrender 2023

Du er invitert til Teknologitrender 2023, som arrangeres for femte år på rad. 

streamlinehq-calendar-3-interface-essential-100  29. mars 2023

streamlinehq-time-clock-circle-interface-essential-100  09.00 - 10.30

streamlinehq-pin-location-1-maps-navigation-100  Digitalt

Testbilde14

Hvis du vil få med deg de viktigste trendene som rører seg i markedet nå og i tiden fremover, bør du få med deg dette digitale eventet.

Hvilke trender har vi sett hittil i 2023 og hva bør du holde øye med i tiden som kommer? Torstein Thorsen har jobbet i bransjen i en årrekke og har et skarpt blikk rettet mot trendene i markedet. I webinaret vil Torstein ta dere gjennom årets teknologitrender.

Hvordan har Utlendingsdirektoratet modernisert seg siden flyktningkrisen høsten 2015 frem til i dag, hvor vi nå står overfor en ny flyktningkrise som følge av krigen i Ukraina? Robert Rødsten, CTO i UDI, vil fortelle om nye krav til teknologi og innovasjon, og hvordan de i dag benytter seg av potensialet i skyteknologi til å automatisere prosesser. Automatisering gir økt mulighetsrom for videre innovasjon og effektivisering av hele organisasjonen, og dette vil vi høre mer om.

Data blir ofte omtalt som “det nye gullet”. Vidar Hagen fra Sparebank1 vil fortelle om hvordan de har flyttet “bankens gull” til skyen. Han vil ta oss gjennom prosessen, og dele rundt erfaringene de har gjort knyttet til å flytte en hel bank til skyen.

Med krig i Europa og AI-tjenester som ChatGPT ser vi et trusselbilde som er stadig i endring. Even Lysen er sikkerhetsdirektør i twoday og brenner for å formidle sikkerhet på en forståelig måte. Han vil ta oss gjennom de største sikkerhetstruslene vi ser i år, og hvordan vi bør håndtere dem.

Agenda

09.00-09.10 – Velkommen ved Kristin Nyberg, Administrerende direktør i twoday Norge

09.10-09.40 – Teknologitrender 2023 ved Torstein Thorsen, Seniorrådgiver i twoday

09.40-10.00 – Digitalisering og automatisering i flyktningstrømmen ved Robert Rødsten, CTO i Utlendingsdirektoratet

10.00-10.20 – Hvordan flytte en hel bank til skyen, ved Vidar Hagen, Skyarkitekt i Sparebank1 og Bjørn Olav Salvesen i twoday

10.20-10.30 – Hva er de største sikkerhetstruslene i 2023, og hvordan bør vi håndtere dem? ved Even Lysen, Director of Security i twoday

Disse vil du møte:

Kristin Nyberg2

Kristin Nyberg
CEO, twoday Norge

Robert Rødsten_rund

Robert Rødsten
CTO, Utlendingsdirektoratet

Vidar 400x400

Vidar Hagen
Skyarkitekt, Sparebank1

Torstein 400x400

Torstein Thorsen
Seniorrådgiver, twoday

Even

Even Lysen
Director of Security, twoday

Bjørn Olav

Bjørn Olav Salvesen
Lead Consultant and Technology Manager, twoday

Meld deg på webinaret

Ikke gå glipp av årets heteste trender.