Skip to content

Hvordan hente data effektivt fra ulike kilder uten å skrive kode 

Et webinar om hvordan du kan hente data raskt for å kunne bli en mer datadrevet virksomhet.

 

Dato: 28. februar

Tid: 09.00 - 10.00

Alle ønsker å bli datadrevet. Jo mer data du har, jo lettere å bli datadrevet – samtidig blir det lettere å gå seg bort. Databehovet vokser jo mer moden virksomheten er innenfor analyse, innsikt, prediksjon og optimalisering. For å bli datadrevet må du ha et ønske om å forstå, vilje til forbedring og du må ha evne til endring.

I dette webinaret får du se hvordan du henter inn data i datavarehus, data lake eller streamingtjenester på en mest mulig effektiv måte, og med minimal belasting på kildesystemene. Low-code, no-code er blitt populært, verktøyene er blitt gode til å bake inn kraftig funksjonalitet. 

Vi setter stadig større krav til data i sanntid. Og man må kunne stole på dataene – det er viktig at det vi presenterer er riktig, og at det er jobbet frem sammen med forretning. 

Dette er teknologi som f.eks PostNord bruker for å holde sitt datavarehus oppdatert. De har enorme datavolum, og tildligere tok kjøringene altfor lang tid til at de kunne følge med på hva som skjedde. Nå har de et datavarehus som er oppdatert sekunder etter at endringene skjer i produksjonssystemet. 

I dette webinaret viser vi Qlik Replicate og hvor enkelt du kan hente data i tilnærmet sanntid.
Nysgjerrig på Qlik Replicate? Les mer om produktet her.

Påmelding