Skip to content

Bygg et datavarehus, raskt og smidig!

Et webinar om hvordan du kan automatisere datavarehus med TimeXtender.

 

streamlinehq-calendar-3-interface-essential-100  25. april

streamlinehq-time-clock-circle-interface-essential-100  09.00 - 10.10

streamlinehq-pin-location-1-maps-navigation-100  Webinar

Ung dame sitter og jobber konsentrert på en PC

Har du mange kildesystemer, kompleksitet i tilretteleggingen av data, eller du bruker ulike rapporterings- eller visualiseringsverktøy, er det lurt å bygge et datavarehus. Datavarehuset blir et sted hvor du kan finne alle dataene dine.

Et “data warehouse automation tool” tilrettelegger data for rapportering og analyse ved å bygge en god dataplattform – et datavarehus. Datavarehuset tar vare på historikk, også historikk som potensielt blir borte fra kildesystemet hvis virksomheten endrer f.eks. organisasjons- eller produktstruktur. Vi sørger selvsagt for inkrementell last, slik at vi bare henter data som har endret seg siden sist. 

Når vi bruker ordet “automatisert”, er det fordi verktøyet lar deg beskrive hva som skal gjøres, hva som skal inn i datavarehuset, hvordan dataene skal tilrettelegges, hvordan inkrementell last og historisering skal gjøres – og så genererer verktøyet selv kode og gjør jobben. I TimeXtender er det veldig synlig hva som skjer med hvilket objekt, så det er lett for neste utvikler å forstå hva som skjer i løsningen.

Sett av 1 time og lær hvordan du kan bygge et datavarehus i rekordfart.

Påmelding